fűtéstámogatás

2018.10.12. 19:10

Hétfőn lejár a támogatás igénylésének határideje

Mácz Katalin

Fotó: Makovics Kornél

Jövő hétfőn, október 15-én lejár a fűtéstámogatás igénylésének határideje, emlékeztetett a paksi polgármesteri hivatal sajtóosztálya. Mint arról korábban beszámoltunk, a helyiek a kormánytól és a várostól is igényelhetnek segítséget. Előbbit azok kérhetik, akik a korábbi rezsicsökkentésben nem részesültek, mert nem gázzal vagy távhővel fűtenek. Ha kizárólag elektromos fűtésük van, akkor elesnek a lehetőségtől.

Az önkormányzat pedig a szociálisan rászorulóknak biztosít tűzifát. A legfeljebb háromfős háztartásban élők számára tizenöt, az annál nagyobbaknak pedig legfeljebb húsz mázsát, amelyet ki is szállítanak. Mindkét támogatási formára október 15-ig lehet igénylést benyújtani.

A kormányzati segítség nem csak a paksiak számára áll rendelkezésre, bármely településen élők igényelhetik, szintén jövő hétfőig. A tapasztalatok szerint jóval több a jogosult, mint ahányan eddig éltek a lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában