fejlesztés

2018.11.03. 14:45

Felújították a Kaposszekcső-Jágónak-Meződ összekötő út egy részét

Balázs László

Fotó: Illusztráció

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként a megyében a 6519-es jelű Kaposszekcső-Jágónak-Meződ összekötő út közel hat kilométeres szakasza teljesen megújult. A kivitelező a jágónaki körforgalomig két aszfaltréteggel, zúzottkővel és aszfaltréteggel erősítette meg a burkolatot. A második szakaszon a körforgalomtól a megyehatárig egy réteg aszfalttal erősítette meg az úttestet. A padkát zúzott kővel újította fel. A meglévő burkolt árkokat kijavította.

A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező, a Soltút Kft. 272,5 millió forintból végezte el a fejlesztést. A beruházás ünnepélyes átadásán a vendégeket Lőczi László, Jágónak polgármestere köszöntötte. Avató beszédet mondott Potápi Árpád János, a térség országgyűlési képviselője. A beruházás részleteit Becze Szabolcs Ferenc, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Tolna megyei igazgatója ismertette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában