ünnepség

2019.01.30. 13:00

Névnaposokat ünnepeltek a nyugdíjasok

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock

A Medinai Nyugdíjasok Érdekszövetsége január 19-én tartotta a Mindenki névnapja összejövetelét, és egyben a születésnapokról is megemlékeztek, tájékoztatott Sárdiné Iker Anna elnök. A helyi nyugdíjas tagok mellett Harcról, Kölesdről és Sióagárdról is érkeztek vendégek a rendezvényre. A köszöntő után a nyugdíjas kórus vidám énekekkel, Csizmadia János, medinai tollforgató verssel, egy kölesdi nyugdíjas szintén verssel készült, Bíró Jolán pedig székely dalokkal üdvözölte a megjelenteket. Az ebéd töltött káposzta volt, amelyet a tagok együtt készítettek. Az étkezés után pedig késő estig tartott a tánc és beszélgetés, és értékes tombolatárgyak is gazdára találtak.

Sárdiné Iker Anna szerint ezek az összejövetelek erősítik a nyugdíjas szervezetek közötti barátságot. Azt is megtudtuk tőle, hogy a következő eseményük március 9-én lesz, akkorra szervezik az éves közgyűlést és nőnapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában