ifjúságvédelem

2019.02.18. 15:30

Influencerekkel beszélgetnek az őket érintő problémákról

Mácz Katalin

Fotó: TMRFK

Összesen tizenöt ifjúságvédelmi előadást tartanak Tolna, Baranya és Somogy megyei városokban a tavasz folyamán – hangzott el a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya csütörtöki, projektindító értekezletén.

A Belügyminisztérium, valamint a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott programsorozat a felső tagozatos általános iskolásokat és a középiskolás tanulókat szólítja meg olyan témák kapcsán, amelyekkel ez a korosztály szembesülhet. Az őket érintő problémákat az életkorukhoz illeszkedő és számukra könnyen befogadható formában dolgozzák fel.

A diákok a színháztermekben az iskolai erőszak, a szerfogyasztás, az internet veszélyei, a prostitúció, valamint a fiatalkori útkereséssel kapcsolatos videókat tekinthetnek meg, amelyet élő zenekari produkció, valamint dramaturgia is kísér. Az előadást követően szakemberek, valamint az interneten népszerű videósok, azaz influencerek fognak nyílt beszélgetést folytatni a fiatalokat veszélyeztető társadalmi jelenségekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában