előadás

2019.02.15. 09:30

Szülők iskolája: önismeretről, életörömről beszélgettek

Mauthner Ilona

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Tavaly kezdődött, idén folytatódik a Szülők iskolája előadás sorozat. A református gyülekezetnek Bátaszék és környéke közösségéért végzett társadalmi küldetése, hogy minden évben szervezzen olyan ingyenes alkalmakat, amely a helyi emberek érdeklődését szolgálja, mondta Fekete Zoltán lelkész. Idén új helyszínen, az Árpád úti Iparos Kávézóba várják az érdeklődőket.

Látva a pedagógusoktól, szülőktől és nagyszülőktől jövő értékeléseket, újabb négy előadásra kérték fel a tavalyi előadót, Marco de Leeuw-t, aki hazánkban élő holland, és kiváló magyarsággal beszél, ő maga gyakorló szülő, tanító és pedagógus-továbbképző oktató. Az előadásokat mindenkinek szánja, aki gyereket nevel, oktat, vagy nagyszülő, edző, gyerekekkel, ifjakkal foglalkozó egyesület, egyház képviselője. Az első, önismeretről és életörömről szóló előadás tegnap volt. Legközelebb, március 7-én, a jellemformálásról beszélgetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában