napközi

2019.05.15. 15:30

A megszokott helyen lesz nyári napközi

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock

Az általános iskolákat ugyan évek óta nem az önkormányzatok tartják fenn, a gyermekek nyári, nap közbeni ellátása azonban települési feladat maradt. A nyári napközire nagy az igény, hiszen a legtöbb szülő nyáron is dolgozik. Szekszárd az ellátási kötelezettségének évek óta a Comenius Általános Iskola fenntartójával, A Keresztény Nevelésért Alapítvánnyal kötött szerződéssel tett eleget.

Az előző, közel egy évtized pozitív tapasztalatai alapján a legutóbbi közgyűlésen ismét megszavazták a képviselők az alapítvány megbízását a feladat ellátására.

A Comenius iskolában ugyanúgy biztosítják majd azokat a tartalmas programokat az ellátást igénybe vevő gyermekek számára, amelyeket a korábbi években már megszokhattak: kézműves-foglalkozásokat, készségfejlesztő játékokat, sportfoglalkozást, túrázást, illetve igény esetén különdíjas programokat is szerveznek. Mivel egyre nagyobb az igény a napközi iránt, idén egy negyedik csoportot is indítanának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában