fejlesztés

2019.06.16. 13:00

Eltervezték, megpályázták és megvalósították a felújítást

Varga Szilvia

Kedden reggel Kovácsné Lébényi Klára, a József Attila Általános Iskola igazgatója és Tárnok Zoltán, a Dombóvári Focisuli Egyesület vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot a megújult öltöző és vizesblokk ünnepélyes átadóján. Az egyesület vezetősége kezdeményezte az iskolában a beruházást, hiszen a tornaterem melletti öltözőket több egyesület is igénybe veszi délutánonként, így a korszerűtlen körülmények javítása szükségessé vált. A nyílászárók és mosdókagylók cseréje mellett, új csúszásmentes burkolat is került a helységekbe. Tervezik még a padok felújítását is, tájékoztatott az igazgatónő.

A beruházás hatmillió forintból valósulhatott meg, melynek támogatásához helyi vállalkozók és az épület tulajdonosa, a város önkormányzata is csatlakozott. – Elterveztük, megpályáztuk és megvalósítottuk – emelte ki Tárnok Zoltán az ünnepélyes átadón. A Focisuli az ismert körülmények tükrében teljesen önmagáénak érzi a felújítást és reméli, hogy a labdarúgó palánták mellett az iskola tanulói is örömüket lelik a jobb körülményekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában