érdekes programok

2019.06.07. 10:30

Lassan húsz éve működik a babaklub Őcsényben

Budavári Kata

Fotó: Beküldött fotó

A babaklubnak már „hagyománya” van, lassan húsz éve működik Őcsényben. Ábelné Sütő Erika védőnő havonta várja a klub foglalkozásain a mamákat és a háromévesnél fiatalabb babákat. Idén a községben működő családi napközik kisdedei is részt vettek a foglalkozásokon. A babajátszóként induló klub az évek során az egészségfejlesztő előadások mellett sok egyéb programnak adott teret és helyet. A Süni zene szinte nélkülözhetetlen, Cseke Klári hónapról hónapra bűvöli el a kicsiket-nagyokat. A foglalkozás Fülöp János polgármesternek is szívügye, a helyi önkormányzat évek óta nyújt ehhez anyagi támogatást.

Babamasszázs, konduktor, idén az EFI által szervezett programok is e keretben valósultak meg. Az elmúlt hét évben a klubnak az IKSZT ad helyet, azóta a programok szervezésében, kivitelezésében rengeteg segítséget nyújt Horváthné Ritter Piroska IKSZT-munkatárs. A napokban csecsemő-újraélesztési tanfolyamra is sor került a klubban, az elméleti és gyakorlati oktatást dr. Varga Imre gyermekgyógyász és dr. Várnai Bianka tartotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában