tábor

2019.07.16. 15:30

A példakép volt az idei református tábor témája

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

Napközis tábort rendezett nemrégiben a nagydorogi református gyülekezet. Surányi Réti Katalin lelkipásztor elmondta, hogy nyitott közösségként más felekezetű barátaikat is fogadták, és elszármazott gyerekek is részt vettek a programban, így több mint hatvan fiatal tartalmas időtöltését szolgálták. A lelkész kiemelte, hogy minden évben nagy összefogással valósul meg a tábor, sokan az idejükkel, kétkezi munkájukkal, mások adományaikkal segítettek. A középiskolás korú fiatalok csoportvezetőként álltak helyt, ugyanis több korcsoportban voltak programok az óvodásoktól kezdve a kisis­koláson át az ifjúsági korosztályig.

Fotó: Beküldött fotó

Surányi Réti Katalin hozzátette, hogy az idei téma a példakép volt. Mint mondta, Jézus a legnagyobb példa, de itt a földön is megtalálhatják a gyerekek a jó példákat szüleik, tanítóik személyében, és viselkedésükkel maguk is példaképekké válhatnak. Délutánonként többek között vízipisztolycsata, bábszínház, kreatív foglalkozások gondoskodtak a szórakozásról, és volt, hogy az iskola tornacsarnokában aludtak a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában