közösség

2019.09.05. 15:15

Vasárnap jubilál a szekszárdi Fősővárosi Búcsú

Mácz Katalin

Fotó: Makovics Kornél (archív)

Immár ötödik alkalommal várja az érdeklődőket Szekszárdon a Kápolna térre szeptember 8-án egy igazi, retró hangulatú búcsúba a Szekszárdi Fősővárosi Kör. A kirakodóvásárral, céllövöldével, körhintával, kézműveskedéssel, művészekkel, bográcsolással, traktorozással és tombolasorsolással gyermekkori emlékeket igyekeznek felidézni.

A program fél tizenegykor szentmisével kezdődik a Remete kápolna kertjében. Délután egymást követik a színvonalas színpadi programok: a Zombai Férfi Kar Kovács János kíséretével, a Művészeti Iskola klasszikus és modern balett-tánc tagozatosai Daczó Eszter vezetésével, Pecze Zsófia is énekel majd, harmonikán Pecze István kíséri. Bemutatkozik a Mozduljunk Együtt Szekszárdért Egyesület, Kovács Péter András mester tanítványai pedig Kung Fu bemutatót tartanak. Zárásként Kovács Gergő énekel. A délutáni programok ideje alatt zajlik a rendőrség bűnmegelőzési rendezvénye, a Police Coffe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában