a megye hét csodája

2019.09.10. 07:00

Wellness pihenést és utazási utalványt ért a szavazat

Tóth Molnár Jánosné és lánya, Molnár Melinda Kapospuláról a Megye 7 csodája szavazás nyertesei. Az édesanya a print játékunkban nyert, nyereménye egy két fős, két éjszakás wellness pihenés a Hotel Caramell-be, lánya az online játékunk nyertese, így az övé lett a kétszázezer forint értékű utazási utalvány.

Brunner Mónika

20190909_Szekszárd_A Tolnai Népújság Hét csoda nyertese Molnár Melinda átveszi a díját Finta Viktor főszerkesztőtől. _Foto:Mártonfai Dénes/MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

A nyereményjátékban olvasóinkat kértük, hogy szavazataikkal döntsék el, melyik a megye hét legszebb természeti csodája. A végeredmény maga is egyfajta csoda, ugyanis a print és az online szavazók közötti értékes ajándékok kisorsolásakor a szerencse anyának és lányának kedvezett, így egy családba került a nyeremény.

Tóth Molnár Jánosné idős asszony, régóta előfizetője a Tolnai Népújságnak, a családjuk szereti a lapot, egyik kedvencük a keresztrejtvény melléklet. A tegnapi díjátadón sajnos az édesanya nem tudott jelen lenni, így lánya, Molnár Melinda egyedül érkezett szerkesztőségünkbe.

Melinda kicsit megilletődötten, ám örömmel vette át a nyereményt, később elmondta, hogy különösen örülnek Fortuna kegyének, jelenleg nehéz helyzetben vannak, így jól jött egy kis boldogság ebben az évben.

A családjuk együtt él Kapospulán.

– Korábban adminisztratív területen dolgoztam, az utóbbi időben azonban otthon ápolom a férjemet. Az édesanyám idős kora és a férjem betegsége miatt nehezen tudunk utazni, így lehet, hogy a lányomnak, édesanyám egyetlen unokájának ajándékozzuk a nyaralási lehetőségek egy részét – mondta Molnár Melinda.

A család több alkalommal leadta a szavazatát, kedvencük többek között a Gemenci erdő, a Bátaszéki Molyhos Tölgy, Szekszárd-Sötétvölgy, a Németkéri Látóhegy, a Bogyiszlói őstölgyes, a Bogyiszlói Holt-Duna és a Szálkai-tó.

A megye 7 csodája elnevezésű játékunkban összesítve az online és a postán érkezettek szavazatokat az első a Bátaszéki Molyhos Tölgy lett, 1887 szavazattal. Másodiknak a Bátai Mélygödör-tavat olvasóink 718 szavazattal választották. A megye harmadik csodája lett 679 szavazattal a Tengelici rétek a pókbangóval. A Bogyiszlói őstölgyes 352 szavazattal a negyedik, a Szálkai-tó 307 szavazattal az ötödik, a dunaföldvári Oláh-völgyi törpemandulás 251 szavazattal a hatodik, a Gemenci erdő 230 szavazattal pedig a hetedik megyei természeti csoda lett. Olvasóinktól postán összesen 125 szelvényt kaptunk.

A nyolcadik csodától a huszadikig

8. hely: Németkéri Látóhegy 224, 9. hely: Lengyel-Annafürdő 194, 10. helyen megosztva: Bogyiszlói Holt-Duna és Szedres Ős-sárvíz 133 – 133, 12. hely Dunaszentgyörgyi láperdő 126, 13. helyen megosztva: Tengelici parkerdő és Szekszárd Sötétvölgy 105 – 105, 15. hely Gyulaji erdő 73, 16. hely Nagydorogi Szenes-legelő 68, 17. hely Szekszárdi Csörge-tó 51, 18. hely Paksi tarkasáfrányos 43, 19. hely Bikácsi Ökör-hegy 34, 20. hely Szekszárdi dombság és a szúrós csodabogyó 27 szavazat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában