Jótékonysági zumba óra

2019.10.07. 18:30

Ács Ricsi intenzív terápiájára gyűjtenek

Budavári Kata

Forrás: Shutterstock

Jótékonysági zumba órát szervez október 10-re, csütörtökre a Piac Placcra a szekszárdi Zumba Gold Ács Ricsi megsegítéséért. – Zente és szülei felhívását olvasva a Szekszárdi Zumba Gold is felajánlotta egy óra bevételét Zente gyógyulálához. Mivel nagyon sokan ugyanígy gondolkodtak, a szükséges összeg viszonylag gyorsan összejött. Ekkor merült fel az a gondolat, hogy biztosan van a mi megyénkben is olyan gyermek, akinek tudnánk segíteni. Így találtunk a várdombi Ács Ricsire, akinek édesanyjával felvettem a kapcsolatot – tudtuk meg Bajor Márta vezetőtől.

Ács Richárd ikertestvérével, Attilával hat hónapra született. Richárd agyi bénulást szenvedett, amely olyan szinten károsította az idegrendszerét, és így a mozgató rendszerét, hogy nem tud járni. Minden téren segítségre szorul. Mindezek ellenére okos, értelmes, jó humorú gyermek. Normál iskolába jár, normál tanrend szerint halad, a tavalyi országos meseíró verseny második helyezettje volt. Állandó fejlesztő- és gyógytornára jár Pécsen és Szekszárdon, amelyet a család többnyire önerőből finanszíroz. Október 14-től 25-ig két hetet tölt Ricsi Pécsen rehabilitáción a pécsi Borsóházban, ahol intenzív tornája lesz, ez azonban sokba kerül. Most erre gyűjtenek.

A csütörtöki órán a támogatói jegy ára minimum ezer forint. A család hálásan és örömmel fogadja továbbá minden segíteni akaró, jó szándékú ember anyagi támogatását a következő számlaszámra történő utalással: 18203208-01384351-10010010.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában