wifi

2019.11.22. 15:30

Ingyenes wifi lesz Tamásiban

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock

Előreláthatólag tíz-tizenegy helyszínen alakítanak ki vezeték nélküli internetkapcsolatot Tamásiban az elkövetkező hónapokban, a város ugyanis egyike lett azon kiválasztott településeknek, amelyek csatlakozhatnak a WiFi4EU elnevezésű finanszírozási programhoz.

Minderről az önkormányzat a hivatalos honlapján tájékoztatott. A beruházást európai uniós forrásból valósítják meg, a közösségi élet wifi nélküli színterein, múzeumokban, parkokban vagy egyéb köztereken.

– Az internetpontokat olyan helyeken alakítjuk ki, ahol azok a közösséget a legjobban szolgálják – mondta Széles András alpolgármester.

Az idén közzétett szeptemberi pályázati felhívásra tizenegyezer település önkormányzata jelentkezett, amelyből 1780-at választottak ki, köztük Tamásit. Az önkormányzat a honlapján emlékeztetett, hogy az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a programba 1780 európai, köztük száznegyvenkettő magyarországi település került be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában