értékközösség

2019.12.20. 09:30

Erdélyi delegációt látott vendégül a Rotary Club Szekszárd

Murzsa András

Fotó: Beküldött kép

Számukra kedves vendégeket fogadott az elmúlt napokban a Rotary Club Szekszárd közössége. Erdélyből negyven fős csoport érkezett Sepsiszentgyörgyről, Gyergyószentmiklósról és Székelyudvarhelyről, az ottani rotary klubok képviseletében.

A vendégeket dr. Kiszler Gyula szekszárdi Rotary klub­elnök fogadta, és tájékoztatta őket a tevékenységükről, munkájuk eredményeiről, a város vezetésével való eredményes, jó együttműködésükről.

A vendégek a helyi borokat is megízlelték Fotó: Beküldött kép

A kölcsönös találkozások és a kapcsolatok elmélyítésének igénye mellett az utazás célja volt a szekszárdi borokkal, borászokkal való ismerkedés is.

Az RC Szekszárd tagja, Módos Ernő borász avatta be a vendégeket az itteni borászat rejtelmeibe. Ismertette a kiváló nedűket, és egy városnézés után több szekszárdi pincészetet meglátogatva borkóstolásokon vettek részt a kétnapos látogatásuk során.

Élményekkel is telve – visszajövünk még Szekszárdra köszönéssel – búcsúztak a szekszárdi klubtagoktól és Szekszárdtól az erdélyi rotaristák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában