évzáró

2019.12.27. 19:10

Nehéz évet zárt az idősotthon

Brunner Mónika

Fotó: Beküldött fotó

Megtartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Platán Szociális Alapítvány Idősek Otthona. Az intézmény tájékoztatása szerint a kilencvennyolc fős otthon lakóit, dolgozóit és vendégeit Theisz József, a Platán Szociális Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Szigeti Róbert igazgató köszöntötte.

Az alapítvány elnöke kiemelte, hogy az intézmény jövőre jubilál, ez a huszadik karácsonyuk. Beszédében az ünnep eszméire, az összefogás szükségességére hívta fel a figyelmet, köszönetet mondott a támogatóknak. Az intézmény igazgatója a lakókat arra kérte, idézzék fel az elmúlt év boldog, meghitt pillanatait. Elmondta, nehéz évet zár az otthon, és megköszönte a dolgozók kitartó, odaadó munkáját.

Az ünnepséget Balogh László saját és más költők verseivel, a „Hahner Duó” (Hahner Melinda és Hahner Róbert) ismert magyar és német nyelvű dalokkal tette emlékezetessé. Az eseményen megjelent Hőgyész polgármestere, az alapítvány számos képviselőja, az intézmény volt vezetője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában