ingyenes internet

2020.02.16. 09:30

Wifi-pontokat alakítottak ki Tamásiban

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Tamási önkormányzata hivatalos honlapján tájékoztatta a lakosságot, hogy hol érhető el ingyenes internet a WiFi4EU programnak köszönhetően. Ezek a következő helyszínek: a futballpálya (Városi Sporttelep), a lóversenypálya, a központi buszmegálló, a Túrmezei tér, a piactér, a Kossuth tér, a Hunyadi tér, Sportok Háza környéke, a fürdő parkoló területe, Túrapont környéke és a Parkerdő, a Látogatóközpont környéke.

Mint arról tavaly novemberben beszámoltunk, a város egyike lett azon kiválasztott településeknek, amelyek csatlakozhattak a WiFi4EU elnevezésű finanszírozási programhoz, és ez nagy eredménynek számít. Ugyanis tizenegyezer település önkormányzata közül, Tamásival együtt, összesen ezerhétszáznyolcvanat választottak ki.

Az ingyenes internetberuházást európai uniós forrásból valósították meg, Széles András alpolgármester még tavaly úgy tájékoztatta lapunkat, hogy az internetpontok számára olyan helyeket választanak ki, ahol a közösséget a legjobban szolgálják.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában