felelős a követőiért

2020.04.16. 14:00

Budavári Fülöp csak olyan tartalmat oszt meg, amellyel azonosul

Százezren követik a közösségi médiában Budavári Fülöpöt. A Szekszárdról indult fiatalember posztjai elsősorban az egészséges életmóddal és fitnesszel kapcsolatosak, de szívesen áll közérdekű kezdeményezések mellé is.

Hanol Erzsébet

Forrás: Facebook

Internetes közszereplő. Ezzel a találó kifejezéssel magyarázta Budavári Fülöp, ki is az az influenszer. – Tartalmat oszt meg az interneten valamilyen témában, sokak figyelnek rá, adnak a véleményére – részletezte tovább a szekszárdi származású, 22 éves fiatalember, aki maga is százezres követőtáborral bíró influenszer.

Elmondta, hogy nem egyik napról a másikra alakult így, de két, két és fél éve tudatosan építi a profilját. Kezdetben azokat a képeket osztotta meg magáról, amelyek 16 évesen indult modellkarrierje során készültek róla, aztán ahogy egyre több követője lett, úgy döntött, elkezd kimondottan az Instagramra képeket készíteni egy fotóssal. Egy darabig ez párhuzamosan futott a modellkedéssel, utóbbi azonban idővel háttérbe szorult. Emellett civil munkaként egy reklámügynökségnél, valamint modellügynökként is dolgozott.

Mostanra a közösségi médiás jelenlét szinte teljes idős elfoglaltsággá vált számára. – Vannak kivételek, de általában mindig valami történetet szeretnék elmesélni, megmutatni, mit csinálok, mit gondolok, hogy akik követnek, megismerhessenek – mondta. Elsősorban az egészséges életmóddal és fitnesszel kapcsolatos tartalmakat oszt meg, ez ugyanis fontos szerepet tölt be az életében. Sokat edz, így a posztjai jelentős része konditeremben készül, ám a járvány miatt most kevesebb sportolásra van lehetősége. Ugyanakkor sok olyan megkeresése van, amely valamilyen közérdekű kezdeményezéshez kapcsolódik, szívesen áll ezek mellé, és ebben a rendkívüli helyzetben sincs ezekből hiány.

Mindemellett egy férfi divatvonalat is képvisel a közösségi médiában. De mint mondta, nem tanácsokat ad másoknak a megjelenéshez, azt mutatja meg, amit ő visel. – Szerencsére sok szponzorációs felkérésem van, tudok szelektálni, és örülök, ha olyan márka keres meg, amelyet szeretek – mondta, hozzátéve, hogy egy ekkora követőtábor felelősséget is jelent, ezért csak olyan tartalmat oszt meg, amellyel azonosulni tud.

Arról is beszélt, hogy Budapesten megtalálta a számításait, nem tervezi, hogy külföldre költözzön, ugyanakkor van néhány ország, amit szívesen felkeresne, hogy megismerje az ott élők kultúráját, hogy bővítse az ismereteit és tágítsa a világnézetét. Ha nincs a járvány, akkor ezekben a napokban is az Egyesült Államokban töltené az idejét. Ám most nemhogy a tengerentúlra nem jut el, hanem sajnos a Szekszárdon élő szüleihez sem, akiket egyébként két-három hetente meglátogat.

Szívesen dolgozna műsorvezetőként, ilyen irányban tanul

Intenzív internetes jelenléte ellenére Budavári Fülöp munkája során a személyes találkozókban hisz, bár most erre sincs mód. Egy norvég cég számára, kisvállalkozásoknak, valamint celebeknek, közszereplőknek segít a közösségi média megjelenéseikben, emellett az őt megkereső cégekkel tartja a kapcsolatot.

Korábban fényképésznek készült, felvételizett is a Képzőművészeti Egyetemre, ám a sokadik rostán kiesett.

A tudatosság azonban így is visszaköszön a képein, hiszen pontosan tudja, hogy mit, és hogyan szeretne megmutatni. Kezdetben fotós készítette róla a képeket, most viszont már általában megkér valakit maga körül a fénykép elkészítésére, ő pedig elvégzi az utómunkálatokat.

A középiskola utolsó évében egy személyi edzői képzést is elvégzett, most pedig a média területén bővíti az ismereteit, ugyanis egyre több a megkeresése, és a klasszikus médiában szívesen elhelyezkedne műsorvezetőként, így most ilyen jellegű tanulmányokat folytat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában