Hétfőn nyit a hivatal Tolnán

Steinbach Zsolt

Forrás: MW

Május 25-én, hétfőn újra kinyit a Tolnai Közös Önkormányzati Hivatal. Appelshoffer Ágnes, a város polgármestere a járványügyi helyzet miatt március 15-től elrendelte a hivatal személyes ügyfélszolgálatának szüneteltetését.

A járványügyi helyzet javulása miatt a városvezető most visszavonta a korábbi döntést, így május 25-től újra a régi rend szerint, azaz kedden és pénteken ügyfélfogadási időben személyesen lehet ügyeket intézni a városházán.

Az ügyintézés során a szájmaszk használata és a legalább másfél méteres távolságtartás kötelező. Kérik, hogy az ügyfelek lehetőség szerint egyedül érkezzenek ügyet intézni. A szükséges nyomtatványok továbbra is rendelkezésre állnak a városháza előterében, a hivatal munkatársaival való személyes találkozást csak akkor vegyék igénybe, ha az valóban szükséges.

Hasonló a helyzet a Tolnai Intézményműködtető Központ (TIK) esetében. Március 15-től ott is szünetelt a személyes ügyfélszolgálat, de május 25-től újra kinyit az intézmény.

Borítóképünkön a tolnai városháza (archív felvétel)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában