önkormányzat

2020.07.10. 09:30

Pótgyermeknapot tartanak hétvégén Pörbölyön

Mauthner Ilona

Forrás: Shutterstock

Megtartották első testületi ülésüket a koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések után a pörbölyi képviselők. Sipos Lajos polgármester elmondta, módosították a költségvetést, majd elfogadták a képviselők azt az indítványt is, hogy a jelenleginél több kamerarendszerrel bővítsék a település közterületeit. Jelenleg öt kamera működik, idén három újjal bővítenék a megfigyelési rendszert, és ezt követően évente további kamerákat helyeznének fel. Erre azért van szükség, mert a településnek nincs helyben rendőrőrse és a polgárőrök munkáját segítené a rendszer. Pörbölyön nagy az átmenő forgalom, több idegen is megfordul a faluban, mondta a polgármester.

E hét végén pótolják az elmaradt gyermeknapi rendezvényt a helyi sportpályán. Játékos vetélkedőkkel, vidám gyermekprogramokkal. A település óvodájában megkezdődött a nyári szünet, ezt az időszakot arra használják, hogy csinosítsák az udvart, felújítják a homokozót és lefestik a kerítést, mondta Sipos Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában