kitüntetés

2020.07.02. 17:30

Vasadi Andrásné munkáját ismerték el

A köztisztviselők napja alkalmából rendeztek kedden ünnepséget Pakson, ezen adták át a „Deák Ferenc” kitüntetést, amit idén Vasadi Andrásné kapott.

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A köztisztviselők napja alkalmából rendeztek kedden ünnepséget Pakson. Ezen adták át a „Deák Ferenc” kitüntetést, amelyet azok elismerésére alapított az önkormányzat, akik kimagasló munkájukkal hozzájárultak a város közigazgatási tevékenységének erősítéséhez, a lakosság ügyeinek kulturált intézéséhez, magas színvonalú előkészítő és végrehajtó tevékenységükkel segítették a képviselő-testület munkáját. A díjat idén Vasadi Andrásné kapta.

Miként az a méltatásában elhangzott, 1979-ben kezdett dolgozni Pakson, a Városi Bölcsődében helyezkedett el csecsemő- és gyermekgondozóként. 1986-ban áthelyezéssel a Paksi Városi Tanács Egészségügyi Osztályára került, ahol családgondozói munkakörben dolgozott. 1989-től a Paksi Városi Tanács VB. Családsegítő Központjában tevékenykedett családgondozó asszisztensként. 1991. augusztus 1-jétől a Polgármesteri Hivatal Családvédelmi és Szociális Osztályán látott el családgondozói feladatokat. Az általános ápolónői és asszisztensi alapképzettsége mellé 1998-ban szerzett általános szociális munkás végzettséget a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. A képesítés megszerzése után szociálpolitikai ügyintézőként, majd szociális ügyintézőként dolgozott tovább. 2018. május 1-jétől a Polgármesteri Hivatal Humán Osztály Szociális Csoportjának a munkáját vezeti csoportvezetőként.

Vasadi Andrásné nagyon erős empátiával és alázattal bír, s ez megmutatkozik a kollégaival és az ügyfelekkel szemben tanúsított magatartásában is. Ügyfélbaráti szemlélete kollégai számára is példaértékű. Célja, hogy a hozzá forduló ügyfelek mindig elégedetten távozzanak, kérdéseikre, problémáikra megoldást találjanak. Szakmai tapasztalatai és ismeretei sokrétűek. Folyamatosan bővítette tudását, látókörét. Köztisztviselői munkáját a magas szakmai színvonal, igényesség, alaposság és pontosság jellemzi. A város lakói és a kollégái is szívesen keresik fel őt ügyes-bajos dolgaikkal. Munkatársaival való kapcsolata nagyon jó, csoportjában kiváló hangulatban, egymást segítve dolgoznak a kollégák. Vezetői feladatait lelkiismeretesen, a legnagyobb precizitással végzi. A képviselő-testület és bizottságai tevékenységéhez kötődő előkészítő munkáját a szakmai alázat jellemzi, az üléseken hozott döntések végrehajtásában lelkiismeretesen részt vesz.

Az ünnepségen huszonöt éves jubileumi közszolgálati ideje alkalmából Szabóné Sutya Gabriellát is köszöntötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában