Újabb vírushordozókat azonosítottak be a megyében

TEOL

Budapest, 2020. június 11. Krasznai Erika ápolónő védőfelszerelésben az éjszakai műszakban a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. június 5-én. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A hét második felében napról napra nő a megyében azonosított fertőzöttek száma a koronavirus.gov.hu szerint. A mai, legfrissebb adatok alapján újabb négy fertőzött személyt találtak, ezzel a járvány kezdete óta regisztrált fertőzöttek száma átlépte a harmincat, egészen pontosan harmincegy koronavírussal fertőzött egyént azonosítottak be Tolna megyében. Augusztusban eddig már tizenhat új vírushordozót találtak, ami a legtöbb egy hónapra vetítve.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Országosan 292 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, ezzel 5961 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 614 fő, 3759-en pedig már meggyógyultak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában