siker

2020.10.20. 20:00

A Tolna megyei kisfilmre szavaztak legtöbben

A legtöbb szavazatot a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kisfilmjei kapták.

Ihárosi Ibolya

Fotó: Beküldött kép

Ünnepélyes keretek közt adta át ma délelőtt a dr. Terdik Tamás, Budapest rendőr-főkapitánya Szabó Csaba Tolna megyei főkapitánynak a legkreatívabb kisfilmért járó oklevelet. Mint elmondta, az Éjjel nappal szolgálunk program célja a rendőrség munkájának és az ország legszebb részének a bemutatása. A rendőrség honlapján látható filmekre négymillióan voltak kíváncsiak, ami nagy sikernek tekinthető, tette hozzá.

A kisfilmekre leadott szavazatok közül a Tolna megyei főkapitányságé kapta a legtöbbet, ezt ismerte el a Budapesti Rendőr-főkapitányság a gratuláció mellett az oklevéllel.

Mint annak idején beszámoltunk róla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai június 24-én közzétettek egy kisfilmet, melyben bemutatták Budapest egyik legszebb pontját, a Gellért-hegyet rendőrszemmel. Ezt követően Mutasd hazád legszebb részeit! Day & Night Challenge címmel kihívást indítottak. A budapesti rendőrök kihívták a megyei rendőr-főkapitányságokat egy-egy saját kisfilm elkészítésére, amelynek nem titkolt célja volt az, hogy a rendőrség ezzel népszerűsítse a belföldi turizmust. Valamennyi kisfilm elkészült, ezekből a közelmúltban budapesti rendőrök filmet készítettek, melyben egymás után látható az ország tizenkilenc megyéje és Budapest kisfilmje egymás után.

Néhány héttel ezelőtt a Magyar Rendőrség Facebook oldalán versenyt hirdettek, az oldal látogatói szavazhattak az általuk legjobbnak, legötletesebbnek talált filmre. A legtöbb szavazatot a Tolna megyei film kapta. A kétszer fél perces, éjszakai és nappali kisfilmet a Garay téren forgatták. Szereplője Nagy Ferenc főtörzszászlós, a megyében legrégebben szolgáló rendőr, a Simontornyai Rendőrőrs körzeti megbízottja volt.

Borítóképen dr. Terdik Tamás, Budapest rendőr-főkapitánya és Szabó Csaba Tolna megyei rendőr-főkapitány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában