Márton nap

2020.10.29. 12:30

Változik a menetrend, nem lesz újbor-áldás

TN

20200921PaksKözponti térillusztrációFotó: Molnár Gyula MGYTolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

A polgármesteri hivatal Turisztikai, Városmarketing és Kommunikációs Csoport tájékoztatása szerint a Paks-Géderlak között üzemelő komp október 25-től 7 órától 12 óráig, majd 14-től 16 óráig közlekedik óránként. A komp egész órakor a paksi oldalról indul, majd a ki- és beszállítást követően azonnal fordul vissza a géderlaki oldalról. A menetrenddel és díjszabással kapcsolatos további információ a www.hajozas.net honlapon található, vagy a 20/539-2617-es kikötői telefonszámon kérhető.

Hosszú évek óta Pakson az aktuális évi szüret számvetése a Sárgödör téren megtartott Márton-napi ökumenikus újbor-áldás. Idén azonban a Sillerfesztivál után ez az esemény is elmarad a koronavírus-járvány miatt. A Paks, Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesületének elnöksége sajnálattal közli, hogy az őszies idő miatt rendszerint zárt rendezvénysátorban tartott eseményen a fertőzésveszély kockázata magas lenne, ezért felelős döntéssel azt idén nem tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában