összefogás

2020.11.10. 18:00

Átadta a szekszárdi KSC az összegyűjtött adományt

TN

Szabó Noémi, a KSC Szekszárd szakmai- és sportigazgatója és Szabó Gergő ügyvezető elnök átadta Nagy Anitának, a “Karöltve Szekszárdért” Egyesület elnökének azt a rengeteg ajándékot, amit a KSC szurkolói hoztak a hazai, Győr elleni mérkőzésre október végén. Az egyesület a sok-sok játékot, mesekönyvet és finomságot eljuttatja a rászoruló gyerekeknek, családoknak és óvodáknak. Roskadoztak a dobozok, szakadoztak a papírtáskák a könyvek súlyától.

A képen Szabó Noémi, a KSC szakmai- és sportigazgatója és Nagy Anita (Beküldött fotók)

Szabó Noémi még egy KSC Szekszardos pólót és két 2020–2021-es évi tiszteletjegyet is átadott Nagy Anitának a sok-sok ajándék mellé. A két szervezet vezetői előzetesen egyeztettek, milyen holmikat kellene eljuttatni egy óvoda nehezebb sorsú gyermekeinek.

Decemberben is lesz még egy megmozdulás, a “Karöltve Szekszárdért” Egyesület rajzeszközöket, azaz színes ceruzákat, filctollakat, zsírkrétákat vár a gyerekeknek, valamint kifestőket, színezőket és persze még egy kis édességet. A szervezet más gyűjtéseket, adományozásokat is szervez, ezekről közösségi oldalán érdemes tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában