gyermekmosoly

2020.11.10. 16:20

Csütörtök délig még van lehetőség nevezni

Brunner Mónika

Fotó: MW

Idén ősszel a Tolnai Népújság és a TEOL ismét útjára indította immár hagyományos, népszerű Gyermekmosoly fotópályázatát, amelyen a megye legédesebb arcú gyermekeit keressük. Az előző évben az online fordulóban 635 nevezés érkezett két korcsoportban, a beküldött fotókra pedig 47 ezernél több szavazatot adtak le olvasóink. Az idei versenyünk online fordulója október 26-án kezdődött, ezen a napon 12 órától november 12. 12 óráig van lehetőség az online nevezésre és szavazásra hírportálunkon. Így azt tanácsoljuk, hogy aki még szeretné, minél hamarabb nevezze be gyermekét a versenyünkre.

Nevezni két korcsoportban (0-3 éves és 4-7 éves) lehet, a kategóriák első három helyezettje értékes Libri könyvcsomagokat kap. Már eddig is sok pályázat érkezett hírportálunkra, és több ezer szavazatot adtak le a gyerekekre. Tolna megye számos községéből kaptunk már fotót, így például Kölesdről, Gyulajból, Döbröközből, Faddról, Sióagárdról. A városok közül például Bátaszékről, Tolnáról, Tamásiból, Szekszárdról is.

A pályázat szabályai közül a legfontosabbak a következők: a játékban csak Tolna megyében élő családok vehetnek részt, egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön pályázást. A feltöltött fotó mellett kérjük, pontosan töltse ki az űrlapot, és adja meg, melyik kategóriába (0-3 vagy 4-7 év) szánja gyermeke nevezését. Egy szavazó egy Facebook – profillal képenként egy szavazatot tud leadni. Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja mosolyát vagy éppen grimaszát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában