Negatív teszt

2020.11.20. 19:10

Kontaktszemélyként karanténba került Süli János miniszter

TEOL

20200924 Bátaszék Tájékoztató előadást tartott tegnap Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli minisztere. Bátaszéki Vállalkozók Ipartestülete által szervezett, szakmai előadásra a helyi vállalkozókat várták, hogy megismertessék velük a lehetőségeiket, hogyan tudnak becsatlakozni a Paks II. beruházás munkálataiba. Fotó: Kiss Albert KA Tolnai Népújság

Fotó: Kiss Albert

Sajnos egy közeli munkatársam elkapta a vírust, aminek következtében kontaktszeméllyé váltam és karanténba kerültem. Szerencsére az első tesztem negatív lett és tüneteim sincsenek – jelentette be Facebook-oldalán Süli János.

A Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter hozzátette, a második tesztre holnap kerül sor, és ha az is negatív eredményt mutat, elhagyhatja a karantént.

– Talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy sok nehézséget és akadályt hárítottam már el mind a képviselői, mind a miniszteri munka útjából. A karanténnak sem engedek! – tette hozzá.

A meg nem nevezett kollégával találkozó Mittler István, a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója és Kovács Pál, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szintén negatív teszteket produkáltak.

Borítóképünkön: Süli János miniszter maszkban érkezik egy bátaszéki fórumra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában