meglepetés

2020.12.18. 15:30

Ajándék naptár a szombati számban

TN

Fotó: MW

Karácsony közeledtével napilapunk kiadója ezúttal is kedveskedni szeretne hűséges olvasóinak.

A Tolnai Népújság december 19-i számában behúzva találja majd meglepetésünket, egy 2021-es falinaptárt. A naptár egy-egy oldalán kettesével jelennek meg a hónapok, a megszokott heti beosztással, a legjelesebb napok kiemelésével. A jövő évi ajándék naptárunk vizuális világát Magyarország természetvédelmi tájai, tavai ihlették.

Légi felvételeken keresztül csodálhatja a többi között a Vértes lábánál húzódó Bokodi-tavat, a Somogyvámosnál ékeskedő pusztatornyot és a magyar tengert, a Balatont. Kérjük, keressen Ön is egy helyet a konyha vagy az előszoba falán, amelyen jól mutat majd a naptár egész jövő évben!

Bejelölheti rajta a legfontosabb életeseményeit: a születésnapokat, a névnapokat, a házassági évfordulókat, nehogy elfeledkezzen valamiről.

A falinaptár mellékletes számunk, tehát december 19-én jelenik meg. Előfizetőink aznap a lappal együtt találják postaládájukban, árus vásárlóink pedig a napilappal együtt − pluszköltségek nélkül − vásárolhatják meg az újságárusoknál december 22-ig.

Borítóképen: Ezzel a kis meglepetéssel kívánunk előre is kellemes ünnepeket olvasóinknak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában