vízszolgáltatás

2020.12.10. 18:10

Kártérítés járhat a vízkárok miatt

Kalmár Klaudia

Forrás: Shutterstock

December 3-án, csütörtökön több kömlődi háztartásban vízkár keletkezett egy bekötővezeték átfúrása és annak javítását követő nyomásnövekedés miatt. A vízszolgáltató azt kéri az érintett lakosoktól, hogy a valós és közvetlenül a nyomásnövekedés okozta kárát mérje fel, azt dokumentálja írásban és fényképfelvételekkel, majd jelentse be az ügyfélszolgálatnak a pontos címmel és elérhetőségekkel (és bankszámla számmal).

A bejelentések, illetve a dokumentáció alapján a szolgáltató biztosítójának kárszakértője ezután helyszíni vizsgálattal ellenőrzi a kárigény jogosságát. A szakértő véleménye alapján a biztosító megtéríti a valós és közvetlen károkat. Az ügyfélszolgálat elérhetősége személyesen, vagy postán: 7030 Paks, Kölesdi út 46., e-mail címe: [email protected]. A keletkezett csőtörés helyreállítása megtörtént még a bekövetkezés napján. A káreseményekkel kapcsolatos eljárásrend pedig a fentiek szerint megindult.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában