ajándékozás

2021.01.02. 09:30

Az Sz+C Stúdió Kft. ismét segített az otthon lakóinak

Tolnai Népújság

Fotó: Beküldött fotó

„Azért könnyű nekünk az év vége, mert tudjuk, hogy jöttök ti és minden évben segítetek” – köszönte meg a közelmúltban Seresné Németh Orsolya, a Humánszolgáltató Központ Családok Átmeneti Otthona szakmai vezetője az Sz+C Stúdió Kft-nek az újabb – már sokéves hagyomány alapján, dolgozók által összegyűjtött – ajándékcsomagokat. Balázs és Brendon, a legapróbb lakók pedig vidáman konstatálták a karácsonyfa alatt lapuló rengeteg meglepetést.

A csomagokba került szaloncukor, édesség, tartós élelmiszer, háztartási cikk, ruhanemű, játékok és sok minden más. Családbarát vállalatként az Sz+C Stúdió Kft-nél természetes, hogy gondoskodó, figyelmes csapat lévén a szeretet ünnepének közeledtével gondolnak a körülöttük élő, nehezebb helyzetben élő társaikra is, és meghittebbé igyekeznek tenni az ünnepüket.

Ezúttal 27 csomag gyűlt össze, remélik, hogy ezáltal szebbé, vidámabbá tudták varázsolni a szeretetet ünnepét. A szép karácsony után boldog új évet kívánnak ezúttal is mind a lakóknak, mind pedig az intézményvezetésnek.

Borítóképünkön: A kicsik örültek a sok ajándéknak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában