Embert próbáló év volt a tolnanémediek számára is

Brunner Mónika

Vígh László polgármester a tavalyi évet nagyon nehéz, embert próbáló évnek nevezte Tolnanémedi zárt közösségi csoportjában. Úgy fogalmazott: „Eddig is tudatában voltunk az egészségünk fontosságának, de ennyire bizonytalan napjaink már nagyon régen voltak. Csak remélni lehet, hogy ennek hamarosan vége lesz.

Kérek minden kedves ismerősömet, hogy magát az élet megvédését tekintsék a következő hónapok legfontosabb céljának. Valóban ki kell tartani, amíg ez a betolakodó vírus kezelhető lesz végre. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, segítsük, támogassuk az erre rászorultakat ezekben a nehéz napokban fokozottabban! Mindenkinek nehéz! Mindenkinek másért!

Voltak örömteli napjaink és sajnos szomorúak is. Pontosan ezért a szeretettel, megértéssel történő egymáshoz fordulással a szomorkásabb napjaink talán jobban elviselhetővé válnak” – írta.

Emellett megköszönte Tolnanémedi lakosságának az egész éves támogatását és a vírushelyzet összességében példaértékű kezelését. Külön köszönetet mondott a sok önzetlen segítségért, amit a községükben élők sokszor tapasztalhattak civil szerveződésektől, magánemberektől. Megköszönte a dolgozók munkáját, a nyugdíjasok türelmét, a szülők és a gyerekek fegyelmét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában