Elégedett a munkával

2021.01.29. 10:30

Köszönetet mondott egy olvasónk a szakadáti hivatalnak

B. M.

Fotó: Makovics Kornél

Levelet írt szerkesztőségünknek szakadáti olvasónk, amelyben köszönetet mondott az ottani polgármesteri hivatal dolgozóinak az egész évi, és elsősorban az utóbbi időben történt munkájukért. Mint írta, hosszú lenne felsorolni az egész évet, ezért csak néhány dolgot szeretne közölni. December elején minden tizennégy év alatti gyermek mikuláscsomagot kapott ajándékba a falujukban. Azokban a napokban minden házhoz almacsomagot vittek, aminek mindenki nagyon örült. Adventkor gyönyörű betlehemet állítottak, szép karácsonyfát és adventi koszorút helyeztek el a falu központjában. Ez nem minden faluban látható ilyenkor. Nagyon tetszett mindenkinek, és büszkék voltak mindenre.

Karácsony előtt néhány nappal a képviselők minden házba nagy élelmiszercsomagot vittek, amiért köszönet illet minden testületi tagot. December utolsó napjaiban sok-sok család kapott házanként két köbméter fát. Több helyi fiatalember segített a fel- és lerakásnál, ami nem könnyű munka. Az ő kis falujukban hála Istennek még van összetartás, írta. Ha szükséges, akkor van segítség. Köszönik a fiatalok becsületes munkáját, aminek ők, idősek, nagyon örülnek.

Már néhányszor könnyes szemmel köszönték meg nekik a segítséget. Laszk Gábor polgármestert és Ritterwald János falugondnokukat is köszönet illeti olvasónk szerint, hiszen bármikor fordulhatnak hozzájuk gondjaikkal. Sohasem utasítják el őket, mindig segítőkészek. A levélíró minden általa említett és minden falujukban élő embernek azt kívánta ebben a nehéz helyzetben, hogy 2021-ben és a következő években is maradjanak egészségesek.

Borítóképünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában