Paks

2021.01.24. 13:45

Közműépítés kezdődött a Platán utcában

Tolnai Népújság

20210113 Szeged Csőtörés a Pápai utcában. Eltört a nem saválló csavar, korábban azzal szereltek. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Forrás: MW

Fotó: Karnok Csaba

A Platán utcai közműépítés helyszíni munkálatai január 11-én kezdődtek, amikor is a kivitelező felvonult és elkezdte a kutatóárkok létesítését – közölte a paksi polgármesteri hivatal. A beruházás szerződés szerinti összege közel tizenkilencmillió forint.

A közműberuházás az utcában kialakított ingatlanok tulajdonosaival együttműködésben, közös finanszírozásban valósul meg. A munkák befejezési határideje a megkezdéstől számított hetvenöt nap. Az utat és csapadékvíz-elvezető rendszert a telkek beépítését követően alakítják ki.

A megépülő közművek: víz- és szennyvíz-közművezetékek és házi bekötések, valamint a telkek elektromosenergia-ellátását biztosító vezetékek és közvilágítást biztosító öt lámpatest megépítése. A közterület hossza kilencvenöt méter.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában