Előrevivő építkezés

2021.02.24. 20:00

Négy üzemcsarnokkal bővült a Bonyhádi Ipari Park

Az ipari park első csarnokát 2015-ben adtuk át, azóta „gombamód” szaporodnak a létesítmények, ezzel együtt az új munkahelyek is – emelte ki köszöntőjében Potápi Árpád János. Az országgyűlési képviselő azt mondta, mára a bonyhádi az egyik leggyorsabban fejlődő gazdasági térséggé vált.

Munkatársunktól

Fotó: Makovics Kornél

Azt, hogy a bonyhádi az egyik leggyorsabban fejlődő térség, igazolják a számok és azok a vállalkozások is, akik a fejlesztés mellett tették le a voksukat. – A gazdaság újraindítását tekintve a város jó példája lehet annak az előremutató építkezésnek, amely remélhetőleg az egész országot jellemzi majd a járványhelyzetet követően – hangsúlyozta Potápi Árpád János.

Filóné Ferencz Ibolya is gratulált a több mint 3,7 hektár területen megvalósult beruházás határidőre történő elkészültéhez. Bonyhád polgármestere úgy fogalmazott, hogy ismét beérett a közös gondolkodás és munka gyümölcse, amely a cégek mellett a város javát is szolgálja, hiszen tovább növekszik az adóerő-képesség. – Már dolgozunk azon a felhíváson, amellyel megszólítjuk azokat a cégeket, akik szintén betelepülnének az ipari parkba, ugyanis – a kormányzati törekvésekkel összhangban – folytatnánk a terület bővítését – vetítette előre a polgármester, aki beszéde végén megköszönte mindazok munkáját, akik szerepet vállaltak a mostani beruházás sikeres megvalósításában.

Sebestyén Miklós is csatlakozott a városvezető által elmondottakhoz. A fejlesztést koordináló, megvalósító Bonyhádi Ipari Park Kft. ügyvezetője szerint is van igény a terület további bővítésére a munkahelyek megőrzése és újabbak létrehozása érdekében.

A projekt

Négy csarnok valósult meg a terveknek megfelelően, ahol különböző nagyságú épületek biztosítják a beköltöző, különböző területen dolgozó vállalkozások számára a működésükhöz szükséges infrastruktúrát. A projekt fizikai befejezésének napja: 2021. február 28.

Borítóképen: Sebestyén Miklós, az építtető Bonyhádi Ipari Park Kft. ügyvezetője (balról), Fehérvári Tamás a megyei közgyűlési elnöke, Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere és Potápi Árpád János államtitkár, a térség országgyűlési képviselője adta át a beruházást

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában