Oktatás

2021.02.22. 12:30

Tanulni tanítanak egy szekszárdi online konferencián

F. N.

Forrás: Shutterstock

Regionális kerekasztal-konferenciát tartanak az I. Béla Gimnázium és a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara szervezésében pénteken Szekszárdon. Az online rendezvényt Google Meetben tartják meg. E-mailben kiküldenek egy linket, melyhez bárki könnyedén hozzáférhet, aki regisztrált.

A LELLE2 – Tanuljunk meg tanulni! – Középiskolások tanulási készségeinek fejlesztése projekt innovatív tanulási módszereket kínál a középiskolások tanulási képességeinek fejlesztése érdekében. A nemzetközi projekt 2018-ban indult és idén nyáron ér véget.

A projektben részt vevő országok: Szlovákia, Románia, Észtország, Magyarország. A cél, a munkaerőpiac megváltozott követelményeinek megfelelő munkavállalók képzése, a diákok felkészítése arra, hogy megfeleljenek az egyre komolyabb és nehezebben teljesíthető kihívásoknak.

A projekt a tanulási képességek három – a munkaerőpiaci verseny során is egyre fontosabb – pillérét fejleszti, a kritikai gondolkodást, a problémamegoldási képességet és a saját tanulási folyamat szervezésének képességét.

Borítóképünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában