képzés

2021.04.17. 15:15

Ingyen tanulhat nyelveket a PTE-nek hála

Ingyenes online nyelvtanulási lehetőséget kínál a Pécsi Tudományegyetem a Közép-Duna Menti Térségben élőknek, valamint a Bonyhádon vagy Dombóváron lakóknak.

K. K.

Forrás: MW

Az egyetem a Paks II. projekthez kapcsolódóan fontos célnak tekinti a régióban élők nyelvtudásának fejlesztését. A negyvenórás angol és orosz nyelvi képzések április végétől, heti kétszer két órában, tíz héten keresztül zajlanak. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig rendelkezésre állnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez. A nyelvi képzéseket öt különböző szinten, a kezdőtől a haladóig biztosítják a résztvevőknek, nyolc-tizenöt fős csoportokban.

Az év végéig három különböző idősávban indulnak csoportjaik: április 26. és július 2. között, július 5. és szeptember 10. között, október 4. és december 10. között. Kérik, hogy az áprilisban induló csoportokban történő részvételi szándékot 2021. április 18-ig jelezzék feléjük a www.belsokepzesek.pte.hu/paks/ linken, ahol lehetőség van az online nyelvi szintfelmérő kitöltésére, valamint az érintett települések köre is megtalálható.

Borítóképünkön: három idősávban indulnak csoportok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában