Bonyhád

2021.05.21. 13:00

Még az ott lakók sem hajthatnak be a Kossuth utcába

Vizin Balázs

Folytatódik Bonyhádon a Kossuth Lajos utca aszfaltozása, emiatt az Árpád utcai kereszteződéstől a régi vásártéri bejáróig teljes útzár lép életbe csütörtöktől várhatóan szombatig.

Kozma Anikó, a Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatal műszaki osztályvezetője ismét felhívta a figyelmet, hogy a forgalom kizárása mellett tudja elvégezni a munkálatokat a kivitelező, az ott lakók sem tudnak majd autóval közlekedni.

Mint arról már korábban hírt adtunk: május 13-tól feloldotta az érintett szakaszra május 10-től kiadott útlezárást a kivitelező, tekintettel arra, hogy nem volt – az aszfaltozáshoz elengedhetetlen – két egymást követő csapadékmentes nap. Reményeik szerint csütörtökön és pénteken kegyes lesz hozzájuk az időjárás, a szombati tartaléknappal együtt befejezhetik a feladatukat, ami ismételten forgalomtechnikai változást is hoz.

Kozma Anikó hangsúlyozta, újra kiértesítették az érintett utcák lakóit, kérve a türelmüket, hiszen a Damjanich, a Bem és a Tavasz utca zsákutca lesz, a Gagarin felől lesz megközelíthető. Míg a Bezerédj a Csapó Dániel utcától válik zsákutcává, a Kossuth utcai kereszteződéseket lezárják a forgalom elől.

A buszközlekedést is „átrajzolja” az aszfaltozás: terelőútvonalon mennek majd a járatok a Dr. Kolta László–Perczel Mór utca vonatkozásában. A Dr. Kolta László és a Fáy utca találkozásánál például új megállót alakítanak ki. Minden további részletről a Volánbusz Zrt. is tájékoztatja a lakosságot, és a bonyhad.hu weboldalon is olvasható a közlemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában