Tolna megye

2021.06.08. 08:00

Lehet jelentkezni a nyelvi képzésekre

TN

A Pécsi Tudományegyetem a Paks II. projekthez kapcsolódóan kiemelkedően fontos célnak tekinti a régióban élők nyelvtudásának fejlesztését. Ennek érdekében újra ingyenes, online nyelvtanulási lehetőséget kínálnak azoknak, akik elmúltak tizennyolc évesek és a Közép-Duna Menti Térségben, valamint Bonyhádon vagy Dombóváron élnek vagy dolgoznak.

Az angol és orosz nyelvi képzések negyvenórás időtartamban, online formában zajlanak 2021. július elejétől, heti kétszer, tíz héten keresztül. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig rendelkezésre állnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez. Az angol és orosz nyelvi képzéseket öt különböző nyelvi szinten, a kezdőtől a haladóig tudják biztosítani a résztvevőknek, nyolc–tizenöt fős csoportokban.

A képzések lebonyolításába az egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara, valamint a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara által biztosított nyelvtanárok kapcsolódnak be. További információ ide kattintva érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában