Sárszentlőrinc

2021.06.11. 18:00

Támogatják a nyári munkavállalást

K. K.

A Paksi Járási Hivatal közreműködésével Nyári diákmunka 2021 elnevezéssel támogatott munkaerőpiaci programot indítanak Sárszentlőrincen június 15-től, amely augusztus 31-ig tart. Ezzel a programmal lehetőségük nyílik a diákoknak, hogy regisztráltassák magukat a Paksi Járási Hivatalnál, s aztán munkát vállaljanak, legfeljebb napi hat órás foglalkoztatásban vegyenek részt. Az ennél rövidebb munkaidőben történő foglalkoztatás esetén a támogatási összeg arányosan csökken.

A támogatás előfeltétele, hogy a nappali tagozaton tanuló diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatalnál nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatalhoz bemenni annak érdekében, hogy a programba belépés előfeltételét jelentő regisztráció megtörténhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában