közösségépítő program

2021.07.07. 10:30

Elismerően szóltak a fejlődésről

Vizin Balázs

„Perczel-kerti randevú” címmel szervezett közösségépítő programot a Laurus Alapítvány hétfőn. A fiatalokat és az örökifjú korosztályt egyaránt megszólító rendezvényre Filóné Ferencz Ibolya, a város polgármestere is meghívást kapott, aki örömmel csatlakozott a beszélgetéshez.

– Sok jó kezdeményezés van mostanában Bonyhádon, színesebb, mozgalmasabb lett a város, szeretnénk, ha ez továbbra is így folytatódna – mondta a beszélgetés felvezetéseként Dudás Olga, a szervező alapítvány elnöke, aki azt kérte a jelenlévőktől, hogy mondják el észrevételeiket, javaslataikat, miként lehetne még élhetőbbé tenni például a programnak helyet adó Perczel kertet. Többen is éltek a lehetőséggel, köztük Steib György helytörténész, aki gratulált a város vezetésének a közösség javát szolgáló beruházásokhoz, kiemelve a rendezvényteret és a családi pihenőparkot.

– Szívből örülök, hogy az önök tetszését is elnyerték a fejlesztések, folytatjuk a munkát, hiszen még számos elképzelést szeretnénk megvalósítani – tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában