Paks

2021.09.01. 10:00

Forgalomkorlátozások a Város Napja miatt

TEOL

A Csengey Dénes Kulturális Központ, illetve a Kis Montázs parkolóját szeptember 1-én (szerda) 8.00 órától 4-én (szombat) 23.00 óráig, míg a Pepco és a Spar parkolóját szeptember 2-án (csütörtök) 08.00 órától 4-én (szombat) 23.00 óráig a Város Napja rendezvény miatt lezárják. Az ott hagyott autókat a tulajdonos költségére elszállíttatják. A Pepco parkoló első felében a rendezvény ideje alatt Taxi parkolókat alakítanak ki, hogy ne az úton kelljen nekik várakozni az utasokra.

A szeptember 4-i (szombat) város napi felvonulás miatt lezárják a Pollack Mihály utca – Építők útja kereszteződést, az Építők útját, Építők útja – Kishegyi úti kereszteződést, a Kishegyi utat a Barátság útjáig, valamint a Barátság útját az Atom térig 8.00 órától 10.00 óráig szakaszosan. A lezárást és a forgalom irányítását a biztonsági szolgálat, illetve a rendőrség biztosítja.

A színpadi és egyéb rendezvények miatt a Gagarin utcát a Kishegyi úttól az Ifjúság útjáig szeptember 3-án (péntek) 14.00 órától 4-én (szombat) 23.00-ig szintén lezárják a forgalom elől – adta hírül a paksi polgármesteri hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában