Hússzal nőtt a vírushordozók száma egy hét alatt Tolnában

Péntek reggel újra frissült a koronavirus.gov.hu kormányzati portál, ahol megyei bontásban is nyomon követhető az igazolt koronavírus-fertőzöttek számának növekedése.

TEOL

Békéscsaba, 2021. szeptember 9. Kotriné Bácsi Szimonetta asszisztens oltáshoz készíti elõ AstraZeneca brit-svéd gyógyszergyár és az Oxfordi Egyetem közös fejlesztésû, koronavírus elleni vakcinája harmadik, emlékeztetõ adagját a békéscsabai Réthy Pál kórházban 2021. szeptember 9-én. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

Míg hétfőre néggyel, szerdára kettővel, csütörtökre kilenccel nőtt a fertőzöttek száma, addig az elmúlt 24 órában öt új fertőzöttet azonosítottak Tolnában. Ezzel az elmúlt egy hétben összesen húsz új fertőzöttet regisztráltak megyénkben. A járvány kezdete óta nyilvántartásba vett vírushordozók száma így a tegnapi 17904-ről 17909-re emelkedett Tolna megyében. A fertőzésben legkevésbé érintett megye továbbra is Tolna.

Fotó: Forrás: koronavirus.gov.hu

A beoltottak száma 5 873 523, közülük 5 615 273 fő már a második oltását is megkapta, 691 ezren pedig már a harmadikat is felvették. 531 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 820 078 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 30 151 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 781 794 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 8133 főre emelkedett.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában