Szedres

2021.09.25. 09:30

Terike nénit is köszöntötték a világnapi ünnepségen

B. K.

Fotó: Beküldött kép

A közelgő idősek világnapja alkalmából nagyszabású rendezvényt tartott a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség, tájékoztatott Dombi Józsefné elnök.

Az ünnepségen, amelyen közel százhúszan vettek részt, mindenkit köszöntöttek születés- és névnapja alkalmából. Ünnepi beszédet Kovács János polgármester és Haffner Béla a Tolna Megyei Nyugdíjas Szervezetek Érdekszövetsége elnöke mondott. Mindenki nagy örömére köszönthették a 102 éves Nagy Istvánné Terike nénit is, akinek Dombi Józsefné virággal, Varga Gyuláné vezetőségi tag verssel, a tagság pedig énekkel kedveskedett.

A finom vacsora után népszerű énekesek, Kovács Gergő, Siklósi Krisztián és Siklósiné Heim Karolina szórakoztatták a közönséget. Ellenberger Zoltán meglepetésfellépőként verseket mondott. Dombi Józsefné köszönetet mondott a művészeknek az ingyenes fellépésért és az egyéb támogatóknak, köztük Horváth István országgyűlési képviselőnek, valamennyi szedresi vállalkozónak és a segítőknek.

A rendezvényt tombolasorsolás és jó hangulatú bál zárta, ahol a talp­alávalót Dombi József és Varga Gyula szolgáltatta.

Borítóképünkön: A 102 éves Nagy Istvánné Terike nénit köszöntötték

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában