Látogatási tilalom a Paksi Életfa Idősek Otthonában

TEOL

2020.04.01. Paks A kórházból tért vissza közel egy hete, ezért a biztonság kedvéért elkülönítettek egy idős embert a Paksi Életfa Idősek Otthonában. A képen természetesen nem az elkülönített beteg van. Fotó: Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság

Forrás: MW-archívum

Fotó: Molnár Gyula

A Paksi Életfa Idősek Otthonában október 22., péntektől megelőző céllal látogatási tilalom lép érvénybe – hívja fel a látogatók, hozzátartozók figyelmét az intézmény. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint országosan emelkedő tendenciát mutat a koronavírusos megbetegedések száma, ezért a látogatási rend a következőképpen alakul:

– Járóképes, illetve kerekesszékbe kiültethető lakók látogatása kizárólag látogatószobán keresztül valósulhat meg. Kérik, hogy a +3620/8830450-es telefonszámon egyeztessenek időpontot.

– Fekvő betegek egyszerre maximum két fő látogatót fogadhatnak, a higiénés szabályok betartása mellett. Védőruha és maszk viselése ebben az esetben kötelező. Időtartam: maximum 60 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában