gazdikereső

2021.10.16. 10:11

Telt ház van a szekszárdi menhelyen, de a házikók is szépen gyűlnek

TEOL

Forrás: Facebook

Fotó: Szekszárdi Kutyamenhely

A szekszárdi menhellyel együttműködve, felelős gazdikat keresünk a cikkben, illetve a honlapon fent levő állatoknak. A honlap keresőmotorja segít minden tekintetben kiválasztani a számunkra legjobb paraméterekkel (jól kijön-e kisgyermekkel, más állatokkal, ivartalanítva van-e stb) rendelkező kedvencet.

Az ideális gazdi fiatalos, saját ingatlannal és jövedelemmel rendelkezik. Van ideje minden nap mozogni vagy foglalkozni az új családtaggal.

– 219 kutyánk vár egy új életre. Telt ház van. Gazdik hol vagytok? – teszi fel a kérdést Fiáth Szilvia a menhely közösségi oldalán. Szombaton 10 és 16:30 óra között várják a felelős örökbefogadókat és a segítőket. Sétáltatásra 10 és 14 óra között van lehetőség. A poszthoz rengeteg fotót is mellékeltek védenceikről.

Mutatunk még néhány fotót a menhely régebbi lakóiról is (a képre kattintva továbbítjuk az eb adatlapjára):

Ria
Dani
Rimini
Lola

Még egyszer tehát: szombaton, azaz ma 10:00 és 16:30 óra között várják a felelős, komoly szándékú gazdijelölteket Szekszárdon, a Bogyiszlói út 8. címre. Érdeklődni pedig a [email protected] e-mailen, illetve a +36 20/981-0558-as telefonszámon is lehet.

Mint arról már legutóbbi gazdikeresőnkben is beszámoltunk, most akkor is segíthet a menhely lakóin, ha az Ön helyzete nem engedi meg egy eb örökbefogadását: javíthat a védencek életkörülményein adományozással! Gyűjtési akciót hirdettek ugyanis a menhely közösségi oldalán, mivel megérkezett a hideg idő és a most használatban lévő kutyaházak rossz állapotban vannak. A segítségkérést szerencsére rengetegen meghallották: a pénteki állás szerint az addig összegyűjtött pénzből már 84 kutyus biztosan új házikóhoz juthat. Na, de mi lesz Józsi cicával?

Az adománygyűjtési akció aktuális állását a Szekszárdi Kutyamenhely nevű Facebook-oldalon tudja követni, ha pedig hozzájárulna akármilyen apró összeggel, az alábbi módokon utalhat:

Bankszámlaszám: 11746005-20009812

Közlemény: kutyaházrészlet (esetlegesen a választott kutya neve is)

Név: Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány

Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPV-HU-HB

IBAN el. formátum: HU37117460052000981200000000

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: +36209810558.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában