megújulás

2021.11.14. 18:10

Paks Pont néven nyitott újra a turinform iroda

G. R.

Fotó: Molnár Gyula

Nem csak a nevében újult meg, hanem a Szent István térről új helyre is költözött a korábbi Turisztikai Információs Iroda. A mostantól a Dózsa György út 47. szám alatt található Paks Pontot november 12-én nyitotta meg Szabó Péter polgármester és Galazek Viktória irodavezető.

A TelePaks tudósításából kiderült, az irodában továbbra is elérhetőek az eddig megszokott szolgáltatások, paksi ajándéktárgyak, kiadványok, valamint az Atomcity Brand termékei, továbbá többféle helyi termék is kapható, a bortól egészen a mézeskalácsig. Szabó Péter a megnyitón elmondta, reméli, hogy még több paksi vállalkozó és termelő felfedezi majd ezt a lehetőséget, és itt is kínálják majd portékáikat.

A Paks Pont továbbra is együttműködik a város intézményeivel, de emellett megvásárolhatóak itt a helyi járatra szóló bérletek is a nyitvatartási időben, hétköznap 9-től 17 óráig. Az irodát külföldi látogatók is felkereshetik, hiszen az irodavezető angolul és oroszul is segítséget, tájékoztatást tud adni a betérőknek.

Borítóképünkön: Galazek Viktória irodavezető és Szabó Péter polgármester a Paks Pont megnyitóján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában