Koronavírus

2022.01.31. 18:10

Korlátozások léptek életbe a paksi idősek otthonában

A Paksi Életfa Idősek Otthonában arra kérik a hozzátartozókat, hogy a lakók látogatását mérlegeljék és felelősen járjanak el.

Illusztráció: Shutterstock

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint országosan emelkedő tendenciát mutat a koronavírusos megbetegedések száma, a Paksi Életfa Idősek Otthonában is regisztráltak pozitív eseteket, ezért kérik a hozzátartozókat, hogy a lakók látogatását mérlegeljék és felelősen járjanak el - áll a paksi önkormányzat közleményében. 

A tájékoztatás szerint az intézmény látogatási rendje a megszokottól lényegesen eltér. A járóképes, illetve kerekesszékbe kiültethető lakók látogatása kizárólag például látogatószobán keresztül történhet, de kérik, hogy a hozzátartozókat, hogy előtte egyeztessenek időpontot a 20 883 0450-es telefonszámon.

 A fekvőbetegek egyszerre maximum két látogatót fogadhatnak, a higiénés szabályok betartása mellett, ami azt jelenti, hogy számukra védőruha és maszk viselése kötelező. A látogatás időtartama legfeljebb hatvan perc lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában