Törzshely

2022.02.11. 16:20

Hamar népszerű lett az Öko büfé

Igen hamar közkedvelt hellyé vált a tamási Parkerdőbe látogatók körében az Öko büfé, amely a 2021-ben átadott Dám Pont Ökoturisztikai Látogatóközpontban kapott helyet – tudatta Örményi János szerkesztő-kiadó.

B. M.

Az Öko büfé, amely a 2021-ben átadott Dám Pont Ökoturisztikai Látogatóközpontban kapott helyet. Fotó: Facebook

– A városunk „Margitszigete” minden évszakban vonzza a túrázni, kirándulni vagy csupán sétálni vágyókat, akik korábban vendéglátóhely hiányában tartózkodásukat rövid időre korlátozták. Az újonnan megnyílt turisztikai látványosság a gazdag kiállítási anyagán túl a büféjével is hamar ismertté vált. Kávékülönlegességekkel, most, a téli időszakban szálas teákkal, különböző ízesítésű forrócsokoládékkal várja vendégeit.

Nyáron persze a csapolt sörnek, a limonádéknak van nagy kereslete. Gondoskodik az éhezőkről, hamburgerek, szendvicsek szerepelnek az étlapján, de ha valaki csak egy délutáni nasira vágyik, akkor ő az édességek, sütemények közül választhat. 

Az Öko büfé extra szolgáltatása a Gyulaji erdő közelsége, az onnét beszűrődő madárcsicsergés, a kora esti szarvasbőgés ingyenes. A gasztronómiai élvezetek mellett felbecsülhetetlen értékű az a nyugalom, amelyet e hely kínál és biztosít. Nem túlzás, ha a különleges építésű látogatóközpontot, s a benne lévő Öko büfét a nyugalom szigetének is hívják – tette hozzá Örményi János. 

Olvasóinktól azon vendéglátóhelyekre kérünk javaslatot, amelyek kedvesek a szívüknek. Törzshely 2022 játékunk első szakasza a TEOL.hu-n február 14-ig tart. Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk. A nevezéshez nem kell mást tenni, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában