Szép eredményekről beszéltek

2022.02.28. 20:18

Horváth István és Rétvári Bence tartott választási fórumot Szekszárdon

Zsúfolásig megtelt hétfőn este a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ rendezvényterme Horváth István országgyűlési képviselőjelölt választási nagygyűlésére.

Szepesi László

Fotó: Kiss Albert

A fórum vendége volt Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, aki elmondta, legfontosabb, ami plakátjaikon is látható, hogy Magyarországnak előre kell menni, és nem hátra. Az elmúlt 12 évben sok eredményt ért el az ország – folytatta -, míg korábban a baloldal 23 500 forinttal emelte a minimálbért, addig a mostani kormány 126 500 forinttal. Akkor 3,7 millió embernek volt munkája, most 4,7 milliónak. Viszont, ha a baloldal kerülne újra kormányra, az megszüntetné a rezsicsökkentést, beengedné az országba a migránsokat, emelné az adókat.

Látható, milyen sokat mentünk előre, mondta Horváth István, hiszen az elmúlt bő évtized során a gazdasági fejlődés Európa utolsó helyéről gyakorlatilag az első helyre hozta fel Magyarországot. Ezt folytatja a mai kormány, ezt látva, tiszta fejjel gondolkodva kell majd szavazni április harmadikán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában