Kikapcsolódás

2024.05.17. 18:18

Megkezdődött a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál

Bár este fél hét körül rövid időre esni kezdett az eső, kellemes tavaszi idő fogadta a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál látogatóit pénteken. A Béla király tér szabadtéri színpadán este hat órától az Alisca Brass Band fellépése nyitotta meg a koncertek sorát.

Brunner Mónika

A késő délutáni órákban egyre több fesztiválozó, köztük gyermekes családok kezdték birtokba venni a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 helyszíneit. A Garay Gimnáziumtól kezdődő vidámpark mindenféle pörgő-forgó játékelemmel várja a bátrakat egészen a Wosinsky Mór Múzeumig. Akik kiszámíthatóbb élményekre vágynak, játékból halászhatnak ezer forintért vagy a céllövöldében lőhetnek ötszáz forintért.

Kellemes idő fogadta a fesztiválozókat. Fotó: Mártonfai Dénes 

A vásári forgatagban mindenféle termék elérhető, van lufisziget, lehet vásárolni natúrkozmetikumokat, vagy akár Swarovski ékszereket is. Az éhezők bekaphatnak egy streetburgert kétezerháromszáz forintért és ihatnak hozzá fél liter üdítőt hétszáz forintért. 

A Béla király térhez közeli vendéglátó egységek továbbra is nyitott terasszal várják a megpihenni vágyókat. A szabadtéri színpadon este hattól kezdett az Alisca Brass Band. A Magna Cum Laude fél nyolctól, a Kőkóla Partyzenekar este tíz órától csap a húrok közé. 

A következő napokban is sorra érkeznek a sztárok Tolna vármegye székhelyére.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában