Átadóünnepség

2022.02.12. 10:00

Miniszterrel avatták fel a megújult kultúrházat Pincehelyen

B. M.

Piringer József polgármester a közelmúltban az önkormányzat közösségi oldalán számolt be a megújult művelődési ház átadóünnepségéről. Egy egyre romló állapotú épületet sikerült korszerűsíteniük. A Covid-világjárvány miatt szűkkörű volt most a megnyitó. Remélik azonban, hogy a veszély mielőbbi elmúlását követően a település minden lakosa számára elérhetővé válik az intézmény látogatása, és újra teret adhat a megújult épület a helyi oktatási, kulturális és sportrendezvényeknek, valamint a közösségi és családi programoknak. 

Az avatón Piringer József mellett beszédet mondott Süli János, az atomerőmű bővítéséért felelős miniszter, a térség parlamenti képviselője, Orbán Attila, a megyei közgyűlés alelnöke és Simon Ferenc János helyi esperes plébános, aki meg is áldotta a felújított épületet. A meghívott vendégek között ott voltak a környező települések polgármesterei, Tamási rendőrkapitánya, a Pincehelyi Polgárőr Egyesület tagjai és a kivitelező cégek képviselői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában